KirkeYoga

KirkeYoga forbinder krop og spiritualitet og skaber en balance mellem krop og sind. Gennem fysiske øvelser, klassiske yogastillinger, åndedrætsøvelser og afspænding forsøger vi at være fuldt tilstede i kirkerummet. Det kræver ingen forudsætninger at deltage i KirkeYoga.

Hvornår: Hver torsdag kl. 8.30-9.30 + 10.00-11.00 med efterfølgende te/kaffe
Hvor: Bellahøj Kirkes Kirkesal, Frederikssundsvej 125 A, 2700 Brønshøj
Tilmelding: Skriv til hanna.smidt@gmail.com eller sms 30824663, hvis du vil være med en torsdag. Så ved vi, hvor mange der kommer. Der kan max være 12 deltagere pr. gang. Huske at melde afbud, hvis du bliver forhindret.
Undervisere: Hanna Smidt, uddannet yogalærer fra Dansk Yoga.
Praktisk: Vi starter til tiden og låser døren, så kom 5-10 minutter før, så du lige når at ankomme til rummet og indstille dig på KirkeYoga inden vi går i gang. Vi har yogamåtter og tæpper så medbring blot løst, behageligt tøj, som du kan bevæge dig i.

Vær opmærksom på, at deltagelse i KirkeYoga sker på eget ansvar og efter egen vurdering af helbredsmæssig tilstand. Informér underviseren om skader, smerter, graviditet eller andre relevante fysiske og psykiske forhold, der kan have indvirkning på din yogapraksis.

For at høre om der er plads på holdet: kontakt Hanna Smidt, hanna.smidt@gmail.com