Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

KirkeYoga

KirkeYoga: et pusterum med plads til nærvær

Hver uge er der KirkeYoga i Bellahøj Kirke. Det er en fast praksis, hvor vi øver os med nærvær at give krop og sind en oplevelse af at være til stede her og nu og finde ro. Det er det, mange kalder bøn. Så i Bellahøj Kirke er KirkeYoga en form for bøn.

Vi må nu igen mødes fysisk til KirkeYoga i kirken! Kan man ikke være med i kirken, er det muligt at være med via Zoom.

Der er KirkeYoga hver uge:
- torsdag 8.30-9.30
- torsdag 10-11
- fredag 8.30-9.30

Der er begrænsede pladser, så derfor kræves tilmelding. Følg med i kirkens kalender på forsiden, hvor tilmelding til næste uges hold er mulig hver fredag. 

Vedr. Covid-19: Du skal have din egen yogamåtte, tæppe og øjenpude med. Vi er ikke forpligtede på at tjekke coronapas, men vi anbefaler at du følger retningslinjerne og ikke kommer, hvis du har symptomer. Du skal bære mundbind til og fra din yogamåtte. Du skal ikke bære mundbind, mens vi laver yoga. 

Vi plejer at tage 100 kr. i administratsionsgebyr for at gå til KirkeYoga i en periode. Men da vi p.t. ikke har faste hold, opkræver vi først gebyr efter sommerferien. Du er dog meget velkommen til at give et beløb alligevel. Du kan overføre til Mobile Pay 16830. På forhånd tak. 

Er du interesseret i at modtage en månedlig nyhedsmail om KirkeYoga, kan du skrive dig op her.

Vil du være med over Zoom eller har du andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Hanna Smidt: hanna.smidt@gmail.com

Det kræver ingen forudsætninger at deltage i KirkeYoga. Men vær opmærksom på, at deltagelse sker på eget ansvar og efter egen vurdering af helbredsmæssig tilstand. Fortæl gerne underviseren om skader, smerter, graviditet og andre relevante fysiske og psykiske forhold, der kan have indvirkning på din yogapraksis. 

Jeg glæder mig til at vi mødes til KirkeYoga i Bellahøj Kirke. 

Venlig hilsen

Hanna Smidt
exam. Yogalærer fra Dansk Yoga

Ønsker du at holde dig opdateret på KirkeYoga i Bellahøj Kirke, så tilmeld dig vores nyhedsmail. Den sendes ud ca. 1 gang om måneden.
Du kan tilmelde dig her

 

Ønsker du at lave KirkeYoga derhjemme, kan du følge en video. 

Find  KirkeYoga videoer her

Yogavideoer

Vær med i fælleskabet