Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

KirkeYoga

KirkeYoga: et pusterum med plads til nærvær

Hver uge er der KirkeYoga i Bellahøj Kirke. Det er en fast praksis, hvor vi forbinder os og bevæger os med åndedrættet og finder ind i et pusterum sammen. Et pusterum, hvor der er stilhed, ro og tid til nærvær - med det som er lige her og nu. Det er det, mange kalder bøn. Så i Bellahøj Kirke er KirkeYoga en form for bøn.

Drop-In KirkeYoga hver torsdag 8.30-9.30 (fra 7. januar 2021)
Der er Drop-In KirkeYoga hver torsdag fra kl. 8.30-9.30 med efterfølgende te og kaffe. Du behøver ikke at tilmelde dig på forhånd. Du dukker bare op med din måtte og tæppe. Vi starter til tiden, så kom gerne i god tid, læg dig på din måtte og indstil dig på KirkeYoga. Når pladserne er fyldt så lukkes dørene. 
Drop-In KirkeYoga er gratis. 

Vedr. Covid-19: Med afstandskravene må vi være 13 på gulvet. For at kunne smitte-opspore vil vi anmode om at du giver os din email-adresse, når du kommer. Du skal bære mundbind i kirken. 
 

KirkeYoga torsdag 10-11 og fredag 8.30-9.30 (Kræver tilmelding)
Vi har også to faste KirkeYoga hold, som kræver tilmelding. Det er torsdag fra kl. 10-11 og fredag kl. 8.30-9.30. Prisen for de faste hold er 100 kr. Er du interesseret i disse hold kan du tilmelde dig nyhedsmail om KirkeYoga her og få information, når der oprettes hold.

Du kan også kontakte Hanna Smidt (hanna.smidt@gmail.com) for at høre om der er ledige pladser og evt. komme på venteliste. 

Det kræver ingen forudsætninger at deltage i KirkeYoga. Men vær opmærksom på, at deltagelse i KirkeYoga sker på eget ansvar og efter egen vurdering af helbredsmæssig tilstand. Fortæl gerne underviseren om skader, smerter, graviditet og andre relevante fysiske og psykiske forhold, der kan have indvirkning på din yogapraksis. 

Jeg glæder mig til at vi mødes til KirkeYoga i Bellahøj Kirke. 

Venlig hilsen

Hanna Smidt
exam. Yogalærer fra Dansk Yoga

 

Ønsker du at lave KirkeYoga derhjemme, kan du følge en video. 

Find  KirkeYoga videoer her

Yogavideoer

Vær med i fælleskabet