Rytmik og salmer

Aldersopdelte hold - tilmelding nødvendig

Rytmik i kirken er for alle 1-6 årige sammen med en voksen. Vi leger, spiller synger og danser. Rytmik er musik og bevægelse men også tid til rolige øjeblikke.

Bagefter er der tid til hygge med saft, kaffe, te og lidt at spise, mens børnene har mulighed for selv at lege sammen. Man er også velkommen til at tage madpakke med,

Hvor og hvornår: Lørdage kl. 9:30 for 1-3 årige og 10:30 for 4-6 årige i Bellahøj kirke, Frederikssundsvej 125A, 2700 Brønshøj.

Klik her for at åbne tilmeldingsformularen.

Betaling:

• Det koster 400 kr. at deltage i et forløb på 10 gange. Hvis du starter midt i et forløb, betaler du mindre.
  • Når du har tilmeldt dig, får du en sms fra Anette Riis med det beløb, du skal indbetale.
  • VIGTIGT: vent med betaling, til du har fået en SMS med beløbet.
  • Beløbet overføres til Mobile Pay på 16830
  • Husk at skrive: ”RYTMIK + DIT BARNS NAVN” på indbetalingen.

Instruktør: Anette Riis er uddannet sanger, pianist og musikpædagog fra Rytmisk Musikkonservatorium og har over 35 års undervisningserfaring.

Du kan læse mere om Anete på www.praise.dk

For yderligere oplysninger kontakt instruktør Anete Riis på e-mail: mail@praise.dk eller mobil 24 24 02 13.