Gør en forskel, ligesom Brian

# Forside blog
Udgivet fredag d. 7. september 2018, kl. 16:15

Du kan være med til at bestemme, hvad der skal ske i Bellahøj Kirke. Overordnet set har menighedsrådet til opgave at styrke kirkens liv og udvikling. Til det formål har rådet et budget på 5,6 mio. kr. om året.

Den 18. september skal Bellahøj Kirke vælge, hvem der skal være med i det nye menighedsråd. Vi skal vælge 11 medlemmer og 2 – 4 suppleanter. Hvis du gerne vil være med i rådet, skal du bo i Bellahøj-Utterslev sogn eller have løst sognebånd til en af præsterne.

Du behøver ikke at have særlige kompetencer for at være med i rådet. Du skal blot have tid og mulighed for at være med til et par timer én gang om måneden. Derudover kan du være med i et team, som arbejder med konkrete opgaver som f.eks. børn i kirken, fællesskabet eller indretning.

Den 18. september kl. 19 er der informations- og opstillingsmøde. Denne aften forventer vi at de kommende medlemmer af rådet bliver valgt. Der serveres stegt flæsk fra kl. 17.30

Hvis du ønsker at vide mere om det at være i et menighedsråd, kan du kontakte:

Formand for menighedsrådet Lis Lynge tlf. 6130 3497 eller mail lislynge2700@gmail.com

Næstformand i menighedsrådet Vibeke Johansen, tlf. 40373525 eller mail vebbehj@gmail.com

Medlem af menighedsrådet Brian Kousgaard Kristensen, tlf. 28142766 eller mail brian@flying-b.dk

Sognepræst Peter Møller Jensen, tlf 31617350 eller mail pmj@km.dk

Sognepræst Asser Skude, tlf. 23464008 eller mail assk@km.dk

Her kan du se videoerne med Brian, som fortæller om det at være med i menighedsrådet.