Kirken er omfattet af corona-lukning

# Forside blog
Udgivet torsdag d. 12. marts 2020, kl. 10:14
© Åse Thuehøj/Bellahøj Kirke

Alle gudstjenester og aktiviteter er aflyst pga. Covid 19.

Hvis kirken får lov til at åbne mere op, har menighedsrådet (se referat fra menighedsrådsmødet d. 28. april 2020) besluttet at Bellahøjmesser og aftengudstjenester bliver afholdt, mens øvrige arrangementer og aktiviteter udsættes.

Kirkelige handlinger (bisættelser, dåb, konfirmationer, vielser) udsættes, hvis muligt.

Konfirmationer er udsat til lørdag d. 15. august, hold 1 kl. 11.00 og hold 2 kl. 14.00.

Her kan du læse mere

Bisættelse eller mindehøjtidelighed

UPDATE pga. Covid-19 (20.03.20)

I Bellahøj kirke har præster, provst og menighedsråd besluttet, at følget ved bisættelser, som udgangspunkt, begrænses til max. 6 gæster + præst og musiker i kirkesalen, og bedemand + kirketjener i våbenhuset. I alt 10.
De pårørende er velkomne til at optage den kirkelige handling på video/alternativt facetime direkte fra handlingen. Dette skal dog være aftalt med præsten før den kirkelige handling begynder.
Vi vil desuden tilbyde de pårørende, at når smittefaren er drevet over, kan der afholdes et åbent arrangement (bisættelse eller mindehøjtidelighed) med fuldt hus.

Kirkekontoret lukket for personligt fremmøde

Har du behov for hjælp i forbindelse med personregistrering, navne, attester mm., skal du benytte selvbetjeningen på www.borger.dk . Sager, der indgives via www.borger.dk vil blive behandlet som normalt. Du kan kontakte kirkekontoret på telefon, mail og sikker formular, så du undgår at møde personligt op på kontoret.

Skulle du have en sag, der kun kan løses ved personligt fremmøde, skal du ringe til kontoret, så finder vi en løsning.