Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Røde Kors hjælpe-netværket

Røde Kors hjælpe-netværket


# Forside blog
Udgivet fredag d. 20. marts 2020, kl. 11:50

Corona-situationen udvikler sig dag for dag, time for time. Der er et stigende behov for hjælp til alle dem som enten er syge, er i karantæne eller særlig udsat for at blive smittet med Coronavirus. Derfor har Røde Kors åbnet for Hjælpenetværket!

Har du brug for hjælp eller vil du være frivillig hjælper?

Du kan også ringe til os på telefon 3529 9660

Telefonerne er åbne mellem kl. 9-19 mandag til søndag. 

Har du brug for hjælp?

Hjælpe-netværket kan for eksempel hjælpe med indkøb, hundeluftning, pakke- og medicinafhentning eller andre praktiske gøremål. Bemærk vores hjælp omfatter IKKE børnepasning. 

Du kan få hjælp via Hjælpe-netværket hvis du:

✔ Er ældre og føler dig i risiko for at blive smittet.

✔ Er særlig udsat fx pga. sygdom fx hjertekarsygdom, lungesygdom, nedsat immunforsvar og kræft) og derfor har valgt at gå i selvisolation.

✔ Er mistænkt for at være smittet og er derfor i hjemmekarantæne.

✔ Er syg af Coronavirus og er derfor i hjemmekarantæne.

Kan du svare ja til én af ovenstående, så ring eller skriv dig op via formularen, så kontakter Røde Kors hjælpe-netværket dig hurtigst muligt.

Vil du være frivillig hjælper?

Vi har  brug for frivillige hjælpere. Du skal min. være 18 år. Ring eller udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. 

Der vil være faste procedurer og vejledninger for både dem, der gerne vil hjælpe og dem, der skal modtage hjælpen, så Røde Kors’ Hjælpe-netværk ikke bidrager til yderligere smitterisiko. 

Vi følger alle retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen og andre relevante myndigheder. 

Kilde: https://www.rodekors.dk/corona/hj%C3%A6lp?gclid=Cj0KCQjw09HzBRDrARIsAG60GP_gfvz4UFgZn11GgkgoHHJmzVbsCnGeGKGpJ7C-FSTMfdgfZ84jXRQaAm5eEALw_wcB