Kirken er stadig åben - men husk mundbind

# Forside blog
Udgivet torsdag d. 29. oktober 2020, kl. 10:30

I foråret da alt lukkede ned, lukkede kirkerne også ned.

Nu hvor meget begrænses, er kirkerne fortsat åbne.

Både til alle gudstjenester og til de planlagte arrangementer.

I Bellahøj kirke inviterer vi derfor fortsat til arrangementer med servering. Eksempelvis fredagscafé med kaffe (20 kr.) og Mortensaften d. 10. november kl. 17 med gudstjeneste og efterfølgende andesteg og æblekage (70 kr.).

Pga. arealkravet er der tilmelding via hjemmesiden eller i kirken, hvor kirketjener eller kirkekontoret hjælper med tilmeldingen.

Vi bærer mundbind til disse arrangementer, fuldstændig som på restauranterne. Er du gående/stående har du mundbind på, sidder du - må du tage det af.

I kirkerummet er der plads til 50 personer med sang. Og når vi åbner ind til Bellahøjsalen (salen ved siden af) er der plads til 70.

Ved f.eks. middage og fredagscafé i Utterslevsalen, er der med god afstand, plads til 50 personer. Derfor er det nødvendigt at tilmelde sig disse arrangementer.

Her kan du følge de seneste retningslinjer: https://bellahoejkirke.dk/page...