Seneste opdateringer

# Forside blog
Udgivet tirsdag d. 15. juni 2021, kl. 00:00

Tirsdag d. 15.06.2021

I følge Kirkeministeriets retningslinjer, må kirken holde gudstjenester og andagter, når kirken beregner 7,5 kvm gulvareal pr. person.

Afstanden er fortsat mindst 2 m til den nærmeste. Hvis kirkegængerne er fra samme husstand, kan de naturligvis sidde ved siden af hinanden.

I kirkerummet er der, ud fra kvadratmeterkravet, plads til 25 personer (med sang) ud over kirkens ansatte. I salen ved siden af kirkerummet er der plads til 5 personer ekstra. Uden sang kan der være 50 personer. Der vil derfor ved visse gudstjenester ikke være salmesang af hensyn til deltagerantallet. Ved disse lytter vi til musikernes fremførelse af salmerne/salmeversene.

Der er ikke længere nødvendigt at tilmelde sig til gudstjenester om søndagen.

Arealkravet, der lige nu betyder, at der må være 1 person pr. 4 kvadratmeter, bliver lempet til 2 kvadratmeter den 1. august uanset om deltagerne står, går eller sidder ned.

Konfirmationer er udsat til lørdag d. 14. august.

Øvrige aktiviteter

Til øvrige aktiviteter (forsamlingsforbuddet regler) må der være:

11.06: 100 personer

01.07: 250 personer

01.08: ophæves forsamlingsforbuddet

Faste aktiviteter som Kirkeyoga, babysalmesang og Rytmik og salmer starter i uge 22. Fredagscaféen starter med sommerfredagscaféer, hvor vi synger en times tid i kirkesalen og får kaffe og kage udenfor. Strikkecaféen starter i august.

Kirken er åben alle hverdage fra kl. 9-13 samt ved evt. kirkelige handlinger udenfor dette tidsrum.

Her finder du folkekirkens retningslinjer i forhold til corona: https://www.km.dk/covid-19-inf...