Seneste opdateringer

# Forside blog
Udgivet fredag d. 8. januar 2021, kl. 11:53

Fredag d. 08.01.2021

I følge Kirkeministeriets seneste retningslinjer, må kirken holde korte gudstjenester og andagter, når kirken beregner 7,5 kvm gulvareal pr. person.

Afstanden er fortsat mindst 2 m til den nærmeste. Hvis kirkegængerne er fra samme husstand, kan de naturligvis sidde ved siden af hinanden.

I kirkerummet er der, ud fra kvadratmeterkravet, plads til 25 personer ud over kirkens ansatte. I salen ved siden af kirkerummet er der plads til 5 personer ekstra.

Man skal bære mundbind/visir med mindre man sidder på sin plads.

Ved gudstjenester og andagter er der ingen salmesang, men vi lytter til musikernes fremførelse af salmerne/salmeversene.

Der er nadver ved højmessen om søndagen. Kirketjeneren deler bægre med brød ud, præsten deler vinen/saften ud.

Der er tilmelding til alle gudstjenester om søndagen.

Kirken er åben alle hverdage fra kl. 9-13 samt ved evt. kirkelige handlinger udenfor dette tidsrum.

Alle aktiviteter, der ikke er gudstjenester og kirkelige handlinger, er aflyst. Konfirmandundervisning begynder i uge 14. Konfirmationer er udsat til lørdag d. 14. august.

Her finder du folkekirkens retningslinjer i forhold til corona: https://www.km.dk/covid-19-inf...