Begivenheden har allerede fundet sted.

Fredag d. 22. oktober 2021, Kl. 14:00 til kl. 16:00
Bellahøj Kirke, Frederikssundsvej 125A, 2700 Brønshøj
Hans-Jørgen Knudsen fra Open Doors Danmark
Kaffen koster 20 kr.
Fredagscafé

Hans-Jørgen Knudsen fra Open Doors Danmark fortæller om forfulgte kristne i verden - før, nu og fremadrettet.

Denne eftermiddag hører vi om forfølgelsen af kristne i Asien, Afrika og Mellemøsten. Vi ser på forfølgelsens udvikling og geografiske placering krydret med personlige beretninger fra felten, tal og tendenser. Denne viden kan være med til at sætte din egen tro og kirke i perspektiv.

Open Doors er en missionsorganisation, som støtter forfulgte kristne i lande, hvor der foregår en systematisk forfølgelse af kristne minoriteter. Open Doors samler støtte til de forfulgte og holder øje med, hvordan forfølgelsessituationen udvikler sig rundt omkring i verden. Vi bygger bro mellem den forfulgte kirke og den danske kirke, så vi kan være med til at gøre en mærkbar forskel for kristne, som lever under stort pres.

Du kan læse mere om Open Doors Danmark på hjemmesiden: www.opendoors.dk

Undervejs byder kirken på kaffebord til 20 kr. Der er fri entré til foredraget.