Begivenheden har allerede fundet sted.

Lørdag d. 16. oktober 2021, kl. 08:45
Bellahøj Kirke, Frederikssundsvej 125A, 2700 Brønshøj
Peter Møller Jensen
Pilgrimsvandring på Nordsjællandsruten

Nu gælder det afslutningen på Nordsjællandsruten, hvor vi når rutens mål i Roskilde. Det er på næste lørdag d. 16. oktober at vi tager tråden op i Gundsølille og drager ud på en strækning, der fører forbi den middelalderlige Ågerup kirke og ud over det åbne land, men også ind gennem den nye bydel Trekroner, der er groet op omkring Roskilde Universitetscenter. Herude på det, der tidligere var bar mark, har arkitekter og byplanlæggere boltret sig med utraditionelle farver og former – og Trekroner kirke fra 2019 er bestemt heller ikke et barn af traditionen! Vi fortsætter ind mod det gamle Roskilde og slutter ved Domkirken.

De praktiske informationer følger her:

Lørdag d. 16. oktober

Nordsjællandsruten – fra Gundsølille til Roskilde (ca. 13,5 km)

Afgang fra Bellahøj kirke kl. 8.45 (NB!), mulighed for tilslutning på Bellahøj (Borups Allé) ved bus 26 kl. 8.57, på Vanløse st. (S-tog C mod Frederikssund) kl. 9.23 og på Stenløse st. (bus 358 mod Roskilde) kl. 9.53. Fra København H afgår S-tog C mod Frederikssund kl. 9.10.

Mødetid i Gundsølille (hjørnet af Gundsølillevej og Store Valbyvej) kl. 10.40.

Efter vandringen er der tog fra Roskilde st. tilbage mod København. Forventet ankomst til Bellahøj kirke ca. kl. 16.45 og til København H ca. kl. 16.15.

Der kræves ikke tilmelding til endagsvandringerne – mød blot op ved Bellahøj kirke, ved startstedet i Gundsølille eller ved et af tilslutningsstederne.

Husk rejsekort eller periodekort!