Søndag d. 2. oktober 2022, kl. 10:30
Bellahøj Kirke, Frederikssundsvej 125A, 2700 Brønshøj
Peter Møller Jensen og Asser Skude
Bellahøjmesse med de nye konfirmander

Hvad sker der, når man lukker 36 konfirmander ind i maskinrummet til Bellahøjmessen og udfordrer dem til at deltage med forskellige indslag undervejs, endda på en søndag, hvor der virkelig er noget på spil i teksterne?

Svaret får vi på søndag, hvor vi skal høre den stærke fortælling om Lazarus’ opvækkelse. Døden tager livet af Lazarus, men Jesus er livets herre og kalder livet tilbage i den døde. En tegnhandling, der foregriber Jesu egen skæbne, for i påsken er det livet selv, der ender i graven, men nægter at lade sig kue og sprænger dødens lænker.

Måske er det lige præcis på søndag, at du får sat ord på dit eget håb – håbet om at døden ikke skal få det sidste ord, for livets herre vil det anderledes. Det ender godt!