Begivenheden har allerede fundet sted.

Kulturdag 2700 på Brønshøj Torv

Kulturdag 2700 på Brønshøj Torv

Lørdag d. 15. juni 2019, Kl. 11:00 til kl. 15:30
2700 København, Danmark

Kan du godt lide snobrød, så har du muligheden for at bage ét selv sammen med De Grønne Pigespejdere på Kulturdagen lørdag d. 15. juni på Brønshøj Torv.

Er der gemt en skakmester i dig, kan du prøve et spil lynskak med kirketjener Steen fra Bellahøj Kirkes hyggeklub. Der er præmier til vinderen i hver runde.

Er du mest til fine hæklede kurve og vaskeklude, skal du besøge kirkens strikke-café, som også er med på Kulturdagen. Overskuddet fra salg af strik går til de Danske Hospitalsklovne, som flere gange om ugen besøger indlagte børn på landets børneafdelinger.

Ved Bellahøj Kirkes bod kan du også tage en snak om fællesskab med sognepræsten Louise Miskow og repræsentanter fra menighedsrådet. Eller snup en kalender, så du kan følge med i, hvad der sker i Bellahøj Kirke i løbet af sommeren. Pigespejdernes, hyggeklubbens og Strikkecaféens boder er åbne fra kl. 11.00 på Kulturdagen på Brønshøj Torv.