Bellahøjmesse og sankthans

Bellahøj Kirke
Johanne Haastrup
Middagen koster 50 kr.

Skt. Hansaften begynder med en gudstjeneste, der kommer til at handle om Johannes Døberen (deraf navnet Skt. Hans), hvis fødselsdag, vi fejrer her et halvt år før Jesus’ fødselsdag. Og så kommer det til at handle om dåb: Hvad er dåb? Vi døber med vand, men også med Helligånd. Hvad er det, der sker, som vi prøver at beskrive med ord på den måde? De færreste ved, hvad det vil sige at have fået Helligånden i dåben. Men de fleste ved, hvad der menes, når man siger, at noget er åndrigt. Eller åndssvagt.

Det bliver en lys gudstjeneste med sommersalmer og -sange. Kl. 18 er der grillmad og mini-sankthans bål udenfor og midsommerviser. Vi slutter kl. 20.30, så man også kan nå de store bål rundt omkring. Pris for middagen er 50 kr.

Du kan tilmelde dig middagen her

Ophavsret: