Lørdagshøjmesse

Johanne Haastrup
60 kr. for middagen
© Steen/Bellahøj Kirke

Denne lørdagshøjmesse handler om det dobbelte kærlighedsbud. Der bliver taget udgangspunkt i dagens tekst, hvor Jesus bliver spurgt: »Mester, hvad er det største bud i loven?« Jesus svarer: » ›Du skal elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele dit sind.‹ Det er det største og det første bud. Men der er et andet, som står lige med det: ›Du skal elske din næste som dig selv.‹ På de to bud hviler hele loven og profeterne.« Men hvad betyder det, at man skal elske sin næste som sig selv? Man kan da ikke tvinge sig selv til at føle kærlighed til nogen? Og hvem er den der ’næste’? Er det min familie og nærmeste? Eller er ’næsten’ alle andre mennesker? Præsten står for skud med en forklaring. Heldigvis er der også god musik: Både under gudstjenesten og til koncerten efter fællesspisningen spiller bandet OMM, som ganske enkelt står for Oliver Hoiness, Merete Ørting og Mikael Andreasen.

Du kan tilmelde dig middagen her.

Kl. 20.00 giver OMM (Oliver, Merete og Mikael) koncert. Der er fri entré til koncerten.