Bellahøjmesse med mindeandagt for de afdøde i sognet

Bellahøj Kirke
Alle Præster
© pixabay

Allehelgen er tiden, hvor vi mindes dem, der ikke er iblandt os længere, og hvor vi kan tænke tilbage på dem, vi har kendt og holdt af gennem livet.

Vi sender indbydelser ud til pårørende, der i årets løb har mistet én der boede i Bellahøj-Utterslev Sogn. Pga. den ny persondatalov, må kirken kun sende invitationer ud til medlemmer af Folkekirken. Pårørende der ikke er medlemmer af Folkekirken, er selvfølgelig også velkomne.

Ved gudstjenesten vil vi sammen mindes dem, der er døde fra Bellahøj-Utterslev Sogn siden sidste år. Det sker ved, at vi læser deres navne op og tænder lys for dem. Der bliver også i de bibelske læsninger, i salmerne, i musikken og i prædikenen sat ord på det kristne håb om et evigt liv, der rækker ud over døden og bringer lys ind i mørket.

Der er således lagt op til en god stund med vægt på minderne om dem, der gik forud for os, på længslen efter gensynet i evigheden, og på vore egne tanker om liv og død.

Musik ved Merete Ørting Lahey og Oliver Hoiness.