Begivenheden har allerede fundet sted.

Film om nordens mest elskede forfatter

Film om nordens mest elskede forfatter

Torsdag d. 10. oktober 2019, Kl. 19:00 til kl. 21:00
Bellahøj Kirke
Louise Getreuer Miskow
© Bellahøj Kirke

Den anmelderroste film 'Unge Astrid' er instrueret af Pernille Fischer Christensen og er en rørende, klog, smuk, naturlig og melankolsk film, der omhandler Astrid Lindgren og hendes liv. Vi møder den unge Astrid længe før hun blev en af Nordens mest elskede forfattere.

Astrid vokser op i en lille svensk by i en helt almindelig og religiøs familie. Hun er sprælsk, mere fantasifuld end de andre piger, og drømmer om at komme væk og blive til noget.

Hun tager derfor med kyshånd imod udfordringen, da hun får en praktikplads på den lokale avis hos venindens far. Han ligger midt i en barsk skilsmisse, og snart opstår følelser mellem den voksne redaktør og den 16-årige pige.

Følelser, der får kæmpe konsekvenser for resten af Astrids liv, og som i sidste ende inspirerer til forfatterindens fremtidige værker.