Pilgrimsvandring på RudersdalRuten II

Peter Møller Jensen
Evt. transportudgifter
© DVL-Lyngby

Vi fik gennemført den første del af Rudersdalruten i flot sensommervejr, og nu er der ikke så længe til den næste del, der skal bringe os videre på ruten gennem de åbne landskaber ved Gammel Holte og Sandbjerg, ind gennem Rude Skov med små idylliske skovsøer, ud i det åbne igen og ned omkring Sjælsø, inden turen afsluttes i Birkerød efter ca. 16 km. En fantastisk flot og varieret strækning, der garanteret vil stå i de skønneste efterårsfarver,

Denne gang mødes vi fra nær og fjern i Rundforbi ved Nærum kl. 10.10. Man kan vælge at slå følge med Bellahøjgruppen, der samles ved Bellahøj kirke kl 9.15 og stiger på bus 5C, fortsætter med bus 21 og 150S til Nærum, hvorfra det sidste stykke ud til Rundforbi klares med bus 195. For de af jer, der kommer inde fra byen, er det nemmest at tage bus 150S hele vejen inde fra Nørreport med afgang kl. 9.24. I skifter ligesom os fra Bellahøj i Nærum til bus 195 mod Holte, der bringer jer ud til mødestedet i Rundforbi. Der er selvfølgelig også den mulighed at køre i egen bil ud til Rundforbi, hvor der er parkeringsmulighed ved Rundforbi Stadion og Svømmehal lige ved mødestedet på hjørnet af Rundforbivej og Egebækvej.

Ligesom sidst satser Peter Møller Jensen på at vi kan indlægge et spændende kirkebesøg på turen, hvis ellers kirken ikke er optaget af handlinger den lørdag. Peter vil skyde på at vi er fremme i Birkerød omkring kl. 16.00, således at vi kan være tilbage på Bellahøj eller inde i byen omkring kl. 17.00.