Drop-in rytmikgudstjeneste for de mindste

Frederikssundsvej 125A, 2700 København, Danmark
Anette Riis og Asser Skude
gratis

Du er velkommen til at afprøve om den musikalske legestue i Bellahøj Kirke er noget for dit barn, når musikpædagog Anette Riis sammen med børne- og familiepræsten Asser Skude holder Rytmik-gudstjeneste søndag d. 27. oktober kl. 10.30.

Sammen med Anette Riis skal vi lege, danse og synge om efteråret, om blæsten, bladene, solen, regnen og alle de dejlige frugter, der hænger på træerne. Som ”Grøn Kirke” er det nemlig vigtigt for Asser Skude, at børnene lærer at tænke på naturen og passe på jorden.

Bag efter gudstjenesten er der tid til at de voksne kan hygge med kaffe eller te, mens børnene leger sammen. Man er også velkommen til at tage en madpakke med.

Gudstjenesten er tilrettelagt for børn i 0-6 års alderen. Men alle er velkomne – også de større børn, og man skal ikke tilmelde sig.