Bellahøjmesse

Søndag d. 7. juni 2020, Kl. 10:30 til kl. 11:30
Frederikssundsvej 125A, 2700 Brønshøj
Asser Skude

Denne søndags evangelium indleder årets længste periode i kirkeåret, som strækker sig helt til slutningen af året. Over tyve søndage findes der i Trinitatis tiden. Groft sagt er det den tid, som handler om hvordan det er at være kirke i verden eller troende i verden.

Tiden følger efter kirkens fødsel pinsedag og i dag hører vi hvordan den opstandne Jesus sender sine disciple ud i verden, for at døbe og lære og holde alt det som Han har lovet.

Det er et glædeligt budskab, men også et stort ansvar, der lægges på os, der skal tage imod og føre det budskab og den kirke og fællesskab videre, som vi har modtaget fra ham.

I dag er indledningen til Trinitatis tiden en forklaring af begrebet treenighed. Hvad er det. Ofte misforstås det og der bringes myter til torvs om at kristne tror på tre guder. Intet kunne være mere forkert og vildledende.

Gud er en, men Gud har tre fremtrædelsesformer.