Onsdag d. 21. april 2021, Kl. 17:00 til kl. 18:00
Bellahøj Kirke, Frederikssundsvej 125A, 2700 Brønshøj
Asser Skude
Børnegudstjeneste

Har du prøvet at bé en bøn?

Alle kan bé en bøn, hvis de har lyst. Man kan bé når som helst og hvor som helst, og man kan bé om lige det, man har lyst til. Men Jesus lærte menneskene én bøn, som man altid kan bé, hvis man ikke lige ved, hvad man skal sige. Det er den bøn, der hedder Fadervor.

Vi skal både høre Fadervor, og vi skal høre historien om, hvordan Jesus lærte sine venner Fadervor. Endelig skal vi også prøve at skrive en bøn selv.

Når vi er færdige med gudstjenesten inde i kirken, går vi ud på pladsen og sender en bøn (sæbeboble) op til Vorherre.

- Gudstjenesten er i børnehøjde og benytter Sigurd Barretts bibelhistorier og sange, © DKM

Pga fortsatte restriktioner er tilmelding nødvendig og der er desværre ikke spisning bagefter.