Søndag d. 1. august 2021, kl. 14:00
Bellahøj Kirke, Frederikssundsvej 125A, 2700 Brønshøj
Rie Vøge-Jensen
Fernisering

Udstillingen er en hyldest til livet

På udstillingen, der åbner med fernisering søndag d. 1. august kl. 14, vil du kunne se og høre om en collage, som Rie har lavet som en slags hyldest til sin far Hans-Jørgen Nielsen, der blandt andet har skrevet ”Fodboldenglen”.

Udstillingen indeholder også mange andre collager, som består af små citater og udklip, som sammen med akrylfarverne skaber en verden af udtryksfulde billeder. Collagerne bliver til ud fra de oplevelser Rie støder på i det nære.

Rie startede med at udtrykke sig igennem billeder, da hendes kæreste tog sit eget liv i 2014. Siden da har hun som medarbejder i psykiatrien, deltaget i en konkurrence, hvor hun vandt en pris, der blev overrakt af kronprinsesse Mary.

Rie har tidligere udstillet i Paludans bogcafé i Fiolstræde og Greens Galerie i Sorgenfri og i et hav af social-økonomiske virksomheder.

Der er fri entré til udstillingen som kan ses i august og september i kirkens åbningstid.