Mandag d. 4. oktober 2021, Kl. 17:30 til kl. 19:00
Sofia Hedia
100 kr. for 10 gange
Rytmisk kor

Vil du gerne både synge Billie Eilish, og gamle salmer i nye klæ’r?

Nyt rytmisk kor for unge med Sofia Hedia i Bellahøj Kirke

Koret er for dig der elsker at synge, har lyst til at udvikle din stemme, og mærke glæden ved at synge sammen med andre. Det bliver et rytmisk kor med et blandet repertoire af både nyt og gammelt. Sofia, der underviser, skriver selv mange af arrangementerne, som både er af kunstnere som fx Billie Eilish, Leonard Cohen, salmebogen og hende selv.

Vil du være med skal du være mellem14-20 år (ca.) Koret begynder mandag d. 4. oktober kl. 17.30-19.00. Herefter er det hver mandag kl. 17.30-19.00 (undtagen i efterårsferien, uge 42) i alt 10 gange. Søndag d. 31. oktober er der sangskriver workshop 12-16. Og så slutter forløbet med en deltagelse i søndagsgudstjenesten 19. december kl. 10.30-11.30.

Sofia Hedia er sangskriver, pianist og sangerinde uddannet fra det jyske musikkonservatorium. Hun har flere anmelderroste udgivelser bag sig, og har haft flere sange i rotation på p4.  Hun har også turneret med blandt andre Søren Huss og Ida Nielsen.

Derudover er hendes sang 40 år en populær korsang for flere andre kor i Danmark.

Sofia har ledt koret ”Sacred Voices” i Bethlehemskirken i 5 år, og starter nu helt nyt ungdomskor op i Bellahøj kirke.

Deltagerbetaling: 100 kr.