Mangler du et festlokale?

Lej kirkens festlokale

Når du vælger at få dit barn døbt i Bellahøj Kirke, tilbyder vi dig at leje én af kirkens festlokaler.

I festlokalet er der plads til 70 personer. Du skal selv sørge for at dække bord, servere maden, vaske op og rydde op efter festen.

Det koster 1000 kr. at leje et lokale og køkken. Du får 500 kr. retur, hvis alt ser ud som da du modtog det.

Hvis du gerne vil se festlokalet inden du beslutter dig, har du mulighed for at kigge indenfor alle hverdage mellem 9-13. Du kan også ringe til en af kirketjenerne i forvejen, så kan du aftale et tidspunkt der passer dig.

Festlokale

Hvem kan leje et festlokale?

Bor du i sognet, har du mulighed for at leje et festlokale i kirken, så du og din familie kan fejre dåben efter gudstjenesten.

Bor du ikke i sognet, får du samme rettigheder som sognets folkekirkemedlemmer, hvis du løser sognebånd til en af kirkens præster.  Læs mere om hvordan du løser sognebånd her. Det koster ikke noget at løse sognebånd.

Sådan finder du ud af, om du bor i sognet

Find ud af om du bor i Bellahøj-Utterslev sogn ved at gå ind på sogn.dk og indtast din adresse.

Sådan bestiller du et festlokale

Når du bestiller dåben, skal du i formularen sætte kryds i feltet: "leje af festlokale".
Kirkekontoret sender dig en lejeaftale med info om betaling osv.

Vælg bestil barnedåb og udfyld formularen.

PS. Du har kun mulighed for at leje en sal i forbindelse med en kirkelig handling (dåb, vielse osv.), som foregår i kirken.