Jubelåret

Lørdag d. 24. september 2011 blev kirkens Jubelår skudt i gang.

Jubelår fordi vi har taget den bibelske tradition op, der gør det halvtredsindstyvende år til et jubelår, et ”helligt” år, der giver os anledning til at standse op og se tilbage på de forgangne år, skue frem mod de kommende år – og sætte fokus på at være kirke i tiden.

Et udvalg bestående af menighedsrådsmedlemmer, præster og medarbejdere har planlagt årets aktiviteter. To ting har været vigtige for os: Vi ville gerne synliggøre og fejre de fem årtier, som kirken har gennemlevet. Dette gøres ved de månedlige lørdagsmiddage som er temamiddage om de enkelte årtier, hvis de da ikke lige er en del af højtiderne.

For det andet ville vi gerne diskutere de forskellige teologiske retninger indenfor Folkekirken. Dette gør vi ved at invitere gæster til forårets aftengudstjenester, hvor der er mulig for debat efter gudstjenesten. Og netop debatten om kirkens budskab udfoldes ved den månedlige dialoggudstjeneste.

Vi har bla.
debatteret 10 grunde til at være kristen med Povl Götke, ph.d. lektor i religionspædagogik på TPC i Løgumkloster og ulønnet hjælpepræst i Assens-Baagø pastorat.
Povl Götke besøgte kirken til en dialoggudstjeneste søndag den 11. marts.
Gudstjenesten vil blive husket af alle deltagere, som den dag præsten lagde prædikestolen ned, og den efterfølgende dialog over dagens tekst.
Se de 10 grunde til at være kristen her.