This event has already taken place.

Koncert med trubaduren Tobias Trier

MAJ

Koncert med trubaduren Tobias Trier

Lørdag d. 25. maj 2019, Kl. 20:00 til kl. 21:00
Bellahøj Kirke
Tobias Trier
Fri entré

Hvad er det hos en mand som kvinder ikke kan stå for? Det får du svaret på lørdag d. 25. maj kl. 20, hvor trubaduren Tobias Trier indtager scenen i Bellahøj Kirke.

Tobias lover, at koncerten med ham bliver en intens og morsom musikalsk oplevelse, hvor alle i salen får sunget, grint og grædt. Publikum får også lov til at synge med på sange om kærlighed, længsel og det ganske enkle i livet som kaffe og gifler.

Tobias Trier er søn af Røde Mor musikeren Troels Trier og forfatteren Dea Trier Mørch. Derfor har han siden han var 13 optrådt hjemmevant på scener over hele landet og skaber med sin blanding af pop, hiphop, latinamerikanske rytmer en særlig intens stemning. Fra sin mor har han lært at digte om det der er vigtigt for én i livet. Og det kan nogle gange ganske enkelt udtrykkes i kærlighedssange, hvor Trine kommer til at rime på margarine.

Inden koncerten er der gudstjeneste kl. 17 med middag bagefter. Du kan tilmelde dig middagen her.

Citater fra anmeldelser:

”Tobias poetiske sange vækker på en gang minder om en tidlig Thomas Helmig, Kim Larsens ”Værsgo”, Dan Turell, Søren Kragh-Jacobsens ”Mona” og sågar Cornelis Vreeswick, men samtidig smager musikken og ordene i den grad af nutid” B.T.

”Det er svært at få smilet til at sænke sig efter næsten to timer i selskab med Tobias Trier og hans band. Koncerten på Rytmeposten var en sand humørbombe, hvor Triers herlige anekdoter faldt ind i en forrygende musikalsk legestue” Fyens Stiftstidende.

”Han mestrer på en gang alt det skøre og nærmest psykedeliske til det rørende og smukke” Nordjyske.