Brothers of Mercy optræder med Leonard Cohen-sange

Dato Lørdag d. 30. marts 2019, Kl. 19:00 til kl. 20:30
Bellahøj Kirke
Fri entré

Leonard Cohen formåede igennem sin 50-årige karriere som sanger og sangskriver som få at forbinde stærk popmusik med stærk lyrik. De store ord var i værk, når Cohen hæftede dem på menneskelivet og fortolkede og forstod menneskelivet gennem dem. For han havde evnen til at skabe stor poesi; at sætte ord sammen, så de peger langt ud over sig selv. Cohen beskrev menneskelivet ud fra to grundlæggende relationer: menneskets forhold til medmennesket og mennesket forhold til sin Gud. Især i kærlighedssangene er der en flydende grænse mellem gudsrelationen og den mellemmenneskelige relation. Det er én af de mange kvaliteter, der gør Cohens tekster egnet til at være medspiller i kirken.

Peter Danielsen, Carsten Tranberg-Krab og Sune Liisberg (Brothers of Mercy) har sammen i forskellige konstellationer fortolket Cohens sangunivers i 20 år. De har spillet på barer, skoler, jazz-klubber, i fængsler, kirker og på loppemarkeder.

Denne aften får vi lov at høre: Cohens hit "Hallelujah" og den nok lidt mindre kendte "The window".

Vi starter aftenen med gudstjeneste kl. 16 og derefter middag til 60 kr.

Du kan tilmelde dig middagen her.