Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Pilgrimsvandringer med Bellahøj kirke

23.03.23

Hilsen fra sognepræst Peter Møller Jensen 
Sogne- og pilgrimspræst med speciale i tro, håb og kærlighed

Kære pilgrimsvenner

Nedtællingen til påske er godt i gang – og forårets anden pilgrimsvandring nærmer sig! Endnu en vandring på Skåneleden står på spil, for det er jo lørdag d. 1. april (jo, den er god nok, ingen aprilsnar!), dagen før palmesøndag, at vi tager tråden op fra sidst og fortsætter ind i det gamle danske land.
   Denne gang er turen kun på 12 km., så vi har god til at nyde det spirende forår, naturens egen spæde påskedragt, og de interessante steder undervejs, ikke mindst det fine Torup Slot ude i Bøgeskoven, et af Nordens bedst bevarede middelalderslotte, som bl.a. knytter sig til historien om Corfitz Ulfeldt og Leonora Christine. På vores indre vandring vil vi gå med påskens dramatiske beretning, som både rummer de dybe afgrunde og den høje jubel – og skæbnesvangre vandringer gennem sindets veje og vildveje.
   Der er fælles afgang fra Bellahøj kirke kl. 9.00 med mulighed for tilslutning på Københavns Hovedbanegård med toget mod Karlskrona kl. 9.47. Ved Malmö Centralstation skal vi videre med bus 150 kl. 10.45 ud til startstedet, Kvisslevägen, hvor vi er fremme kl. 11.09. Vi er tilbage på København H ca. kl. 17.30 og på Bellahøj ca. kl. 18.00.        Vi mødes kl. 9.30 på Hovedbanegården ved indgangen ud mod Banegårdspladsen og Vesterbrogade, så vi i Skånetrafikens automat kan købe en samlet billet til ud- og hjemturen, som koster 159,50 dkr. pr. person.
   Husk for en sikkerheds skyld at medbringe jeres pas – der kan være kontrol på den svenske side.

De bedste pilgrimshilsener
og med ønsket om en god førpåsketid

Peter

 

Ønsker du at kontakte Peter, kan du gøre det via e-mailadressen: pmj@km.dk

 

Pilgrimskalender

Der er ingen begivenheder.