Pilgrimsvandringer med Bellahøj kirke

28. marts 2020

Hilsen fra sognepræst Peter Møller Jensen
Sogne- og pilgrimspræst med speciale i tro, håb og kærlighed

I en tid uden menneskeligt samvær og lukkede døre, bringer det mange gode minder frem at høre Merete synge "Må din vej gå dig i møde".

Det lille vers er skrevet som en afskedsbøn, og igennem årene har vi i Bellahøj kirkes pilgrimsgruppe afsluttet hver eneste vandring med at stille os i en tæt rundkreds, tage hinanden i hænderne og synge de gode ord, hvor vi ønsker det bedste for hinanden, og at Gud, indtil vi ses igen, må holde os i sin hånd.

Ord fyldt med omsorg og næstekærlighed - og med troen på en Gud, der billedlig talt holder os i hånden, også når livet er svært. Kirkens konfirmander får også "Må din vej gå dig i møde" med på vejen, og det har altid været en rørende afslutning på konfirmationerne, når alle tager hinanden i hænderne og sammen synger de unge ud på deres vej, ud i deres fremtid.

Lige nu længes vi efter tætte rundkredse, kærlige håndtryk og festlige stunder, hvor kirken er fyldt med glade unge mennesker og stolte forældre. Alt det må vi have til gode - men en ting er sikkert: Gud holder os i hånden, også i denne tid, hvor vejen kan føles som en ørkenvandring - men derude i horisonten kan vi skimte det forjættede land.

Lyt lige til Meretes smukke sang endnu en gang - og mærk at håbet bryder igennem og tænder lys i mørket!

Klik her: Nyhedsbrev om pilgrimsvandringer og udfyld formularen. Så får du fremover tilsendt sognepræst Peter Møller Jensens nyhedsbreve om pilgrimsvandringer.