Vielse

De nye rammer i kirken giver basis for en smuk og intim oplevelse, når der skal være bryllup. I Bellahøj Kirke er vi parate til at strække os langt, for at jeres bryllup skal blive lige, som I ønsker det.

Sådan gør du, hvis du vil giftes

• Ring på 38285558 eller skriv til kirkekontoret på bellahoej-utterslev.sogn@km.dk og fortæl os hvornår I gerne vil giftes.
  • Når vi har fundet frem til en dato og en præst, sender kirkekontoret en vielsesanmeldese til jer.
  • Denne udfylder I med navne på 2 vidner og sender retur.
Derudover skal I udfylde en ægteskabserklæring, som I kan finde på Borger.dk (Københavns Kommune). Når den kommer retur, afleverer I den på kirkekontoret. Bemærk, at prøvelsesattesten på vielsesdatoen skal være under 4 måneder gammel.

Samtale med præsten

Så er der selvfølgelig samtalen, hvor præsten kan lære jer at kende, så talen kan blive personlig. Her skal alle de praktiske ting også gennemgås: hvordan skal I gå og stå på dagen, hvad skal I sige osv. Der skal vælges 3 salmer/sange, og der er mulighed for at have særlige ønsker til musik.

Leje af festlokale

Bagefter vielsen kan I låne festsal og køkken til en fornuftig pris, så I kan holde reception.