Se en udstilling med naturen som udgangspunkt

# Forside blog
Udgivet fredag d. 1. oktober 2021, kl. 00:00

I oktober åbner Bellahøj kirke en ny udstilling med billeder malet af Marianne Meyer. Om sine billeder fortæller Marianne: ”Når jeg maler er det ofte med udgangspunkt i naturen, i Skaberværket. Med årene er malestilen blevet mere grafisk og mere enkel - i takt med hvad jeg ønsker at give udtryk for.

Jeg er født og opvokset i dét de gamle kaldte 'landet', og har det meste af livet boet ved marker, vand og skov, det præger mit syn på naturen. Vi har den til låns. Det er Guds Skaberværk. Vi må hver især passe på den, værne og beskytte, være bevidste om produktionsmetoder og alt det affald vi genererer.”

Om sin malererfaring fortæller Marianne: ”På et tidspunkt holder børn ofte op med at tegne og male, men jeg har holdt ved i min fritid, og har siden 2006 gået til undervisning nogle gange om året hos billedkunstner Hanne Bang. Jeg har udstillet sammen med Fjord kunst gennem de sidste 10 år.

Som det så ofte er med 'det legende menneske' er én udtryksform ikke nok. Fotografiet betyder lige så meget for mig, og det har i tidens løb ført til optagelse på censurerede udstillinger på 'Roskilde Åben'.

Udstillingen er åben alle hverdage mellem 9-13 og ved kirkens gudstjenester og arrangementer.